Förkrossad veterinär avslöjar: Det här gör ditt husdjur minuterna innan det ska avlivas

Veterinären avslöjar den hjärtskärande sanningen om vad djuren tvingas genomlida – minuterna innan de avlivas.

Att säga adjö till sitt älskade husdjur är fruktansvärt jobbigt. När det i vissa fall krävs att de får somna in avslöjar en förkrossad veterinär att många djur tvingas gå bort ensamma - allt på grund av att många ägare inte vill vara med när ens husdjur ska avlivas.

Nu har han valt att dela med sig av vad han tycker om det. Och det är verkligen hjärtskärande.


Så här skriver han på Facebook:

”När du är djurägare är det oundvikligt, nästan alltid, kommer ditt djur att dö innan dig. Så om och när du behöver ta ditt djur till veterinären för ett humant, smärtfritt avslut vill jag att du ska veta en sak.

Du har varit mittpunkten för dem i HELA DERAS LIV!!!! De kanske bara har varit en liten del i ditt, men all familj de har är du. Det är ett värdelöst beslut varje gång, det finns inga undantag och det är fruktansvärt för oss människor att förlora dem. Men snälla jag ber er LÄMNA DEM INTE.

Låt dem inte dö i ett rum fullt av främlingar på en plats de inte tycker om.  Det ni måste veta som de flesta av er inte känner till är att DE LETAR EFTER DIG NÄR DU LÄMNAR DEM!!!!

De söker av varje ansikte i rummet i jakten på ett som de älskar. De förstår inte varför du har lämnad dem när de är sjuka, rädda, gamla eller döende i cancer och de behöver tröst.

Var inte en fegis för att du tycker at det är för jobbigt för DIG, tänk på vad de känner när du överger dem när de är som sårbarast och människor som jag är kvar för att försöka göra vårt bästa varje gång för att trösta dem, göra dem mindre rädda och försöka förklara varför du inte kunde stanna.

Från en trött veterinär med krossat hjärta.”

This was written by a vet and is so true.

Posted by Hillcrest Veterinary Hospital & 24hr Emergency Service on Sunday, August 12, 2018

Dela artikeln med alla dina vänner på Facebook så att alla förstår hur viktigt det är att finnas vid sitt husdjurs sida in i det sista!

Dela på Facebook