Forskare har upptäckt att DENNA ört bekämpar demens och ökar minnesförmågan med 75%

Rosmarin är en underbar ört att använda i matlagningen och för att få huset att lukta gott men nu har forskarna upptäckt att rosmarin är väldigt bra för människor som lider av demens och Alzheimers sjukdom.

Forskare har nyligen upptäckt att den här populära örten gör underverk för personer med demens och Alzheimers sjukdom. Mark Moss och hans team undersökte effekterna aromatiskolja från rosmarin har på hjärnan och det som teamet hittade var verkligen fantastiskt.

Det fanns ett klart samband mellan lukten av rosmarin och förbättrat minne. Genom att bara lukta lite på rosmarin så fick medlemmarna i studien ökade resultat. En annan studie genomfördes också och det visade sig att det fanns ett samband i den också.

Studien presenterade de här uppfriskande nyheterna! ”Alla patienter visade en betydande förbättring i… kognitiv funktion på båda testen efter behandlingen. Speciellt patienter med alzheimer visade en betydande förbättring.

All den här forskningen och resultatet visar att det finns verkligt hopp för ett naturligt botemedel för demens och Alzheimers sjukdom. Så nästa gång du känner dig lite yr lukta på lite rosmarin! Din hjärna kommer att tacka dig för det.

För flera år sen skrev Shakespeare i Hamlet ”Här är rosmarin, det är för minnet – minns mig, min älskade!” kanske visste man redan då rosmarins hälsofördelar?

Kolla videon nedan för att få veta mer hälsofördelar med rosmarin och DELA den här artikeln! Det är verkligen UNDERBARA nyheter för alla som har någon närstående eller själv är drabbad av demens eller Alzheimers sjukdom.


Dela på Facebook