Förskolan tejpade fast bebisens sko på foten: Anledningen bakom får mamman att koka

När Jessicas hämtade sin dotter på förskolan upptäckte hon blåmärken och svullnader på hennes fötter. Efteråt avslöjades allt via övervakningskamerornas bildmaterial.

När vi lämnar våra barn på förskolan förväntar vi oss alla i personalen tar väld hand om våra barn. Men en mamma, Jessica Hayes, var dock rasande efter att hon hämtat sin 17 månader gamla dotter på förskolan Pleasant Hill i Elkin, North Carolina.

Hon upptäckte nämligen att personalen hade tejpat fast dotterns skor på hennes fötter.


Efter att ha tagit bort maskeringstejpen från flickans fötter vände hon sig till Facebook för att dela med sig av bilderna och vädra sin ilska.

Hon var inte alls glad över att personalen tejpat fast skorna som dessutom lämnat märken på hennes fötter. På bilderna ser man hur flera varv av tejp virats runt fötterna. 

Mamma Jessica berättar att dottern nyss har lärt sig hur man tar av sig skorna, och att hon därför gör det ibland även om hon egentligen inte ska det, vilket antagligen fick barnskötarna att agera som de gjorde.

Så här skrev Jessica på Facebook:

”Jag är upprörd över att detta hände eftersom att någon uppenbarligen var irriterad på att hon lärt sig ta av sina skor och gjort det för att försvåra. Det var inte bara skorna som tejpades, det var enda upp på ankeln.”

Jessicas inlägg fick också effekt. Hennes Facebook-text ledde till chefen för förskolan fick be om ursäkt till Jessica och avskeda de två dagmammorna, rapporterar The Mirror.

När förskolechefen fick höra talas om vad som hänt bad hon genast om ursäkt och skickade ut ett brev till alla föräldrar. Därefter ska två anställda ha fått sparken.

Jessica valde att ha kvar sin dotter på förskolan då hon är är ensamstående och har heller inte råd att flytta på sig.

– Jag litar på att den här förskolan har koll på henne, så att jag kan gå till jobbet och tjäna pengar åt familjen. Ja, det gör ont och förstör min tillit när du har lagt ditt förtroende i händerna på två personer som varit med din dotter sedan hon var sex veckor gammal, säger hon.

Barn kan inte alltid försvara sig och jag förstår verkligen att mamman blev ledsen och arg när hon såg vad personalen hade gjort.

Dela på Facebook