Annons

Försökte råna UFC-fajtern - fick besöka sjukhus

Annons

En man försökte råna UFC-fajtern Polyana Viana i helgen. Det var en dum idé.

Det var runt 20-tiden i lördags som den brasilianska stråviktaren Polyana Viana väntade på en taxi utanför sin lägenhetsbyggnad i västra Rio de Janeiro, när en man plötsligt smög sig fram nära henne.

– När han såg att jag såg honom, så satt han redan bredvid mig. Han frågade vad klockan var, jag gav honom tiden och såg direkt att han inte tänkte gå iväg. Så jag flyttade mig genast och stoppade undan min mobil. Då sa han, “Ge mig telefonen. Försök inte reagera, för jag är beväpnad.” Sedan la han handen över en pistol i fickan, men jag insåg att den var för mjuk för att vara äkta, berättar Viana för MMAjunkie.

Hon fortsätter:

– Han var redan så nära mig. Så jag tänkte, “Om det är en pistol så kommer han inte ha tid att dra upp den.” Så jag ställde mig upp, slängde två slag och en spark.  Han föll ner och jag tog ett strypgrepp på honom. Sen satte jag ner honom på samma ställe som förut innan jag sa ”nu väntar vi på polisen”.

Det skulle nämligen visa sig att det han hade inte alls var ett vapen. Men oavsett vad så insåg rånaren garanterat att han hade gett sig på fel person när MMA-fightern var klar med henne.


Mannen var tvungen att åka till akuten för att vårdas för sina skador och togs sedan till polisstationen där 26-åringen hade lämnat in en polisanmälan.

På Instagram lade UFC-presidenten Dana White ut en bild på rånaren, där man klart och tydligt ser att han lärt sig en riktig läxa av detta försök till ett rån.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Annons