Främling säger till mamman med bebisen att ''hålla käften'' – då gör flygvärdinnan något som chockar alla

En kvinna sparkades av ett flyg efter att ha klagat på att behöva sitta bredvid en mamma och hennes bebis.

Mamman Marissa Rundell reste med sin åtta månader gamla son Mason på ett flyg från JFK till Syracuse New York när kvinnan bredvid henne började störa sig på henne.

– Hon kom bak och slängde ner sina väskor. Hon sa ”det här är så j*vla löjligt. Det är åt helvete att behöva sitta längst bak i planet”, berättar Marissa för Daily Mail.

Mamman Marissa bad snart kvinnan att försöka dämpa sig och vårda sitt språk.

– Jag bad henne igen att snälla vårda sitt språk. Då sa hon till mig att hålla käften och köra upp nåt där bak, säger Marissa till Daily Mail.

Kvinnan klagade till en flygvärdinna och kravt att få byta plats, varpå flygvärdinnan svarade att det inte gick eftersom planet var fullt. Flygvärdinnan erbjöd istället kvinnan att ta nästa flight.

I klippet försöker flygvärdinnan lugna ner kvinnan och erbjuder henne en plats i nästa flight, ​​då skriker hon "Jag kan inte!"

Hon krävde att flygvärdinnan skulle uppge sitt namn och anställningsnummer och hotade att gå till flygvärdinnas chef för att få henne sparkad.

Flygvärdinnan tillkallade genast personal i gaten för att sparka kvinnan av planet.

Kvinnan greps av panik och sa: "Jag ber om ursäkt. Jag är ledsen, jag är verkligen stressad."

Flygvärdinnan återvände till mamman och bebisen och bad om ursäkt för det som inträffade och önskade Marissa och sonen en trevlig resa.

Marissa lade upp klippet på Facebook med kommentaren: "Den här damen trodde hon kunde vara oförskämd för mig och Mason och inte komma undan, men nu har hon ingen väg hem idag. Tack till den ljuvliga Delta Flight flygvärdinnan för att inte låta dessa kvinnor mobba oss. Karma är en bitch." 

Titta på klippet nedan och dela vidare om du också tycker att det var fantastiskt fint gjort av flygbolaget att hjälpa mamman så mycket!


Dela på Facebook