Annons

Främling slår sig blodig för att rädda hund ur varm bil – hans replik till ägaren får alla att jubla

Annons

Inuti i en bil kan graderna stiga något fruktansvärt fort på sommaren. Trots det lämnar fortfarande folk sina hundar i bilarna. 

Något som alla hundägare borde veta vid det här laget är att vi inte kan stänga in hundarna i bilarna på sommaren, eftersom temperaturen stiger mycket fortare inuti bilen än utanför. 

En ägare i Albuquerque, USA, hade trots alla varningar stängt in sin hund i en bil.

Hörde ett gråt

När en man vid namn Gerasimos Klonis och hans flickvän passerade en bil parkerad en restaurang  en varm sommardag hörde de ett märkligt ljud.

Det visade sig vara en hund som var instängd i bilen som skrev efter hjälp. 

Ägaren hade gått iväg från bilen, förmodligen i ett ärende, och lämnat hunden kvar med små glipor i fönsterrutorna fram. 

Försökte desperat att ta sig ut

Hunden hade panik och tryckte desperat nosen mot de alldeles för smala gliporna i bilens fönster. Den försökte desperat ”gräva sig ut” mot rutan i ett hopp om att bli kvitt värmen, men lyckades inte.

Den här dagen, som många andra under sommaren, var otroligt varm. Gerasimos och hans flickvän enades direkt om att de var tvungen att göra något på en gång.

De ringde larmnumret för att få hjälp, men efter en tio-minuters väntan kunde de inte vänta längre. Gerasimos djurvänliga hjärta tog beslutet och agerade blixtsnabbt när han insåg att tiden höll på att rinna ut.

Även om han inte ville förstöra någon annans bil, insåg Gerasimos att han var tvungen. Så han tog en kofot och slog in rutan, för att sedan ta ut den stackars hunden som bara var glad att se honom.


I stundens hetta fick han djupa skärsår längst armarna - men det är inget han reflekterar över. Senare ska han ha behövt sy ihop såren och tagit en stelkrampsspruta men klarat sig, enligt Little Things.


När ägaren sedan kommer till bilen och förstår att det är dennes bil som larmet gått av på, frågar personen vad som skett. Gerasimos blev chockad över frågan och passade på att pika personen med en iskall och klockren kommentar som hyllas över hela nätet:

”Han hade det inte så trevligt där inne”, säger Gerasimos i klippet.

Titta på klippet för att se hans spektakulära räddningsinsats:

Annons