Frank Andersson tvingas till operation - här är hans hälsning från sjukhussängen

Frank Andersson har under en lång period haft hjärtproblem. Så sent som 2015 tvingades den tidigare brottningsstjärnan bland annat, på grund av hjärtsvikt, operera in en ICD-maskin (intern defibrillator). Maskinens uppgift är att avläsa hjärtat för att förhindra plötsligt hjärtstopp och hjälpa till vid för snabb hjärtrytm. Och förra torsdagen lades han in på sjukhus med hjärtsvikt. Genom vännen Patrick Ekwalls Instagram skickar Frank Andersson ut en hälsning från sjukhussängen.

Förra veckan publicerade Frank Anderssons ex-fru Jeanette Bouvin Nygren på Instagram, där Frank syntes inlagd på ett sjukhus tillsammans med deras två gemensamma söner, samt Franks dotter.

– Vi kan bekräfta att Frank ligger inne på sjukhus för hjärtsvikt. Han har legat inne tidigare för hjärtproblem, men just nu mår han bra. Nu väntar vi bara på att han ska få komma ut från sjukhuset och sätta igång och jobba, sade Franks agent Mattias Frisk för Aftonbladet och förklarade att de hade goda förhoppningar om att Frank snart skulle jobba igen.

dinsta

Idag, torsdagen, får brottningsstjärnan en pump inopererad för att sedan kunna göra en hjärttransplantation om hundra dagar.

– Det här blir mitt livs tuffaste match, säger Frank Andersson via sin manager Robert Gidlöf, skriver Expressen.

Nu är det bara hålla tummarna att operationen går bra och att du snart är på benen igen, Frank! Titta på hälsningen nedan: