Annons

Frusen kattunge hittas ute, då gör hunden det underbara

Annons

När det gäller djur har vi bevittnat många ovanliga vänskap, men den här måste vara den sötaste av alla. Varför? Eftersom det innebär en räddning, en katt och en hund. Låter intressant, eller hur?

Denna video filmades på ett ställe där vintern härjade på riktigt. Allt är täckt med tjocka lager av snö. En liten hund inser att den ser en kattungen som håller på och fryser ihjäl. Istället för att bara gå vidare så bestämmer den sig för att rädda den. Och vem är det som säger att djur inte har medkänsla?

Så ser vi att kattungen bärs av den lilla hunden i hans mun. Självklart så är den lille livrädd. Kattungen trodde säkert att hunden bar bort den för att döda den. I början så funderade vi också om vad hunden skulle göra med den. Men ganska snabbt så insåg vi att han försökte rädda kattungen från den hemska kylan. Vilket fantastiskt sätt att visa vänlighet!

Hundägaren verkar lika förvånad medans hon filmar hunden. Hon bestämde sig för att ta fram sin mobil och filma detta. Vi är väldigt glada att hon gjorde det.

Hunden för in kattungen i sitt hundhem. Vi är säkra på att katten var överlycklig när den väl insåg att den inte skulle bli uppäten! Utan då accepterar det varma hemmet glatt. Hon kan nu mysa tillsammans med ett annat djur och få tillbaka värmen till sin kropp.

Vi är förvånade varje gång vi ser en video där ett djur visar medkänsla mot ett annat. Visst denna hund var väldigt liten. Men han hade ett stort hjärta när han gjorde det han gjorde. Det visar ganska tydligt att djur kan känna precis som vi gör. Vi hoppas att det finns fler hundar därute precis som han!

Klippet har nu setts över 33 miljoner gånger. Se den nedan:

Annons