Fyrbarnsmamman skalperades, nu vill hon varna alla kvinnor

Innan tar bilen till en mekaniker försöker många av oss att lösa våra bilproblem utan professionell hjälp. 

Fyrbarnsmamman Alon Abare tänkte att hon kunde spara lite pengar och bestämde sig för att göra exakt det. Hon startade bilen och öppnade huven men hade ingen aning om att ett enkelt misstag skulle förändra hennes liv för alltid.


Nu talar Alon om vad som hände med henne och varnar andra att uppmärksamma den lilla detalj som hon förbisedde. Det här är en läxa som alla bör lära...  Det började när Alon märkte att hennes bil hade problem. Hon hade inte extrapengar att spendera på ett dyrt besök hos mekanikern, så Alon öppnade huven och tittade inuti.

Hon ville titta och se om hon lätt kunde upptäcka källan till problemet. Men istället sattes hennes liv i fara.

I ett ögonblick drogs huvudet mot motorn och hon drabbades av en outhärdlig smärta. Hon hade ingen aning om vad som hade hänt, men det var den värsta smärtan hon någonsin upplevt i sitt liv.

Lyckligtvis hörde hennes barn hennes gråt och kom springande till räddningen. Utan deras snabba tänkande finns det en bra chans att Alon skulle kunna ha dött från skadorna. Alon rusades till sjukhuset där läkare berättade för henne att hon hade gjort ett nära dödligt misstag. Det var något hon inte ens tänkte på innan hon stack huvudet under huven.

Det är något som många gör och hon varnar andra kvinnor om det innan det är för sent. Hennes lilla misstag har kostat henne tusentals kronor och lämnade nästan barnen utan en mamma.

Lär dig om misstaget Alon varnar var och en om i videon nedan. Det är en läxa du definitivt inte vill uppleva själv.


Dela på Facebook