Annons

Ägare flyttar och lämnar hunden ensam på balkongen utan mat och vatten i 14 dagar

Annons

Den 2-åriga Huskyn hade turen att bli räddad från att vara instängd bakom en skärmdörr.


Polisen i kommunen Gwinnett räddade en hund efter att den varit instängd på en balkong på andra våningen i över två veckor. Nu när hunden är i säkerhet, söker myndigheterna desperat efter ägarna som flyttade från lägenheten och som lämnade hunden helt själv.

Polisens huvudkontor delade inspelningen på den spektakulära räddningen som fångats med polisernas tjänstekameror. Tack och lov lyckades man räddade hunden precis i tid. När polisen närmade sig henne hade hon gått ner i vikt och var väldigt uttorkad eftersom hon inte hade fått något vatten eller mat på 14 dagar.


Efter att hunden räddats tog polisen henne till Gwinnet County djurhem så de kunde ta hand om henne och låta henne återhämta sig. Personalen på djurskyddshemmet har kallat huskyn för en mirakelhund eftersom hon hade gått igenom så mycket.

Hemmet planerar att leta efter en adoptivfamilj till hunden. Det är ingen som vet varför ägarna inte bara kom till djurskyddshemmet och lämnade hunden där direkt. Denna sorts djurplågeri bör inte tolereras.


Polisen har försökt att spåra hundens ägare, den 29-årige Daniel Ugalde och 24-åriga Nicol Moreno sen den chockerande upptäckten gjordes.

Se klippet nedan:

Annons