Ägaren kommer hem och ser blod på väggarna - då inser han den hemska sanningen

Person eller personerna som planerade att råna detta hem i Virginia, USA trodde troligen att de hade allting som planerat: familjen var borta så det fanns ingen chans att de skulle avbryta rånet. Men de hade tydligt inte insett att familjens schäfer, Oden, hade koll på hemmet medan de var ute.

När Tristan Murrin kom hem till sitt hus i Virginia märkte han först inget tecken på inbrott. Men så fort han öppnade dörren såg han blodstänk på golvet, skriver ABC8.

Det visade sig att hunden inte var glad att få besök av objudna gäster. Hunden jagade tjuvarna överallt i huset och bet dem ganska våldsamt. Det var klart att tjuvarna inte hade tid att stjäla, för att de förmodligen bara försökte fly från Oden. Bilderna nedan visar vad som hände i huset.

Ägaren Tristan Murrin lade upp bilderna på Facebook där de har över 130 000 likes. 

"Jag kunde inte vara mer stolt över honom. En sådan fantastisk ras, det är därför alla som inte har en hund bör överväga att adoptera eller köpa en hund. Tysk schäferhund är en fantastisk ras."

Du undrar säkert hur man kan ha en sån aggressiv hund hemma. Men Oden är vanligtvis en lugn och glad hund. Barn som bor i grannskapet älskar att leka med honom, och han har aldrig bitit någon innan. 

- Jag tycker att hunden gjorde sitt jobb. Han visste att någon inte skulle vara i mitt hus och ingen var hemma och han vet att han inte skulle vara där och han gjorde något som han inte skulle göra och visste att han bara handla på det, säger Murrin till ABC8.

Titta på videon nedan för att se ägaren och hunden:


Dela på Facebook