Gatuhunden var täckt av tumörer och nära döden – då dyker denna ängeln upp

Detta är historien om en hund som levde som en gatuhund i Mexico. Det finns mer än en miljon hundar utan ägare i Mexiko, men den här hunden var annorlunda.

En kvinna upptäckte en dag en gatuhund, och synen av hunden chockade henne.

ko1

Hunden var bara skinn och ben, och han var full av tumörer. Kvinnan bestämde sig för att ta hunden till en djurskyddsorganisation, där hon träffade Dalia Gamez, en djurrättsaktivist i området.

ko2

När Dalia såg hunden, bestämde hon sig för att försöka få honom frisk. Hon tog honom till veterinären, som rekommenderade kemoterapi mot cancer. I två månader gick han igenom 8 behandlingar med kemoterapi - men veterinären och Dalia var rädda att det var för sent. Att Bobys kropp inte skulle orka med behandlingen.

Men de vägrade att ge upp och gjorde ett försök.

ko3

Men hunden som nu hade fått namnet Boby, visade sig vara en riktig kämpe - titta bara på han idag!

ko4

Alla sår och tumörer är borta - och hans päls växte ut igen och han gick upp till en hälsosam vikt. Boby fick nu tillbaka sitt glada humör och livsglädje.

ko5

Boby har blivit känd för sin historia, och det var inte svårt att hitta ett nytt hem för hunden. Ägarna hade en före detta gatuhund från tidigare och är nu stolta att ha en till i familjen!

ko6

Bobys historia visar oss att man aldrig ska ge upp! Även efter allt han gick igenom, löste det sig till slut.

Dela gärna den här inspirerande historien med alla dina djurvänner![contentblock id=3 img=gcb.png]

Dela på Facebook