Genialt: Nu kommer kuddar och underkläderna - som döljer pruttlukten

Vi har tidigare skrivit om varför du inte borde hålla inne fisar. Nu behöver du inte göra det tack vare dessa två produkter. 

Ingen gillar att drabbas av konsekvenserna av att prutta i hemmet, kontoret eller i bilen - oavsett om du är förövaren eller offret.

Lyckligtvis har ett brittisk företag lanserat underkläder som ska dölja den dåliga lukten av pruttar. I underkläderna sitter nämligen ett filter av kol som enligt företaget själva gör den oangenäma lukten ”oupptäckbar", skriver The Mirror.


Shreddies uppfinnare och ägare Paul O'Leary har alltid varit stolt över den lilla del han har haft för att göra människors liv enklare med sina filtreringsprodukter.

Under de senaste åren har han hjälpt många människor som lider av magrelaterade sjukdomar som IBS, kolit och crohns sjukdom.

– Att få hjälpa folk med den pinsamma delen av att ha magbesvär är vårt primära mål och hoppas på att kunna presentera fler produkter framöver, säger grundaren Paul O’Leary till The Mirror.


Vissa människor ser dem som en humoristisk gåva, medan andra säger att de är livsförändrande - så att de kan lämna hemmet i tillförsikt efter år av att oroat sig för att släppa fisar.

Mr O'Leary utvecklade byxorna efter själv ha lidit av matsmältningsproblem.

Det här är ju fantastiska nyheter för att oss smygfisare!