Annons

Gift par var tillsammans i 60 år – dog av coronavirus med 2 timmars mellanrum

Annons

Ett äldre, gift par hade levt ett långt och lyckligt liv, men dog samma dag efter 60 år tillsammans. Dödsorsaken var för båda coronaviruset, och det älskande paret dog med bara två timmars mellanrum från varandra.

Enligt Daily Mail ska både 82-åriga Severa Belotti och 86-årige Luigi Carrara ha tillbringat sina sista dagar i livet i karantän, utan någon annan vid sin sida, förutom varann.

Parets son, Luca Carrara, säger att hans föräldrar hade varit i karantän i sina egna hem i Italien och han beordrades att inte besöka dem. Paret hade hög feber såväl som andra symtom på grund av coronavirus, men ingen kunde ta hand om dem.


Enligt sonens berättelse till Daily Mail ska Luigi ha lagts in på sjukhuset förra lördagen, och mamman en dag senare. Enligt sonen dog föräldrarna med två timmars mellanrum, närmare bestämt vid 9.15 på förmiddagen, och klockan 11.00.

 – De dog ensamma, det är så viruset fungerar, säger sonen till Daily Mail, som känner stor sorg över att han inte fick möjlighet att säga adjö till sina föräldrar.

 – Dina nära och kära lämnas ensamma, och du kan inte säga adjö, krama dem, försöka trösta dem eller lugna dem med en liten vit lögn om att ”allt kommer att gå bra”, fortsätter Luca.

Att isoleras från omvärlden och nära och kära för att sedan dö ensam är inget man önskar någon. Låt oss fortsätta uppmana folk att vara försiktiga så att coronasmittan inte sprids vidare. Dela gärna.

Annons