Gigantisk isbjörn tar tag i huskyn bakifrån, men fortsätt kolla

Isbjörnen är världens största köttätande landdäggdjur. De är relaterade till den bruna björnen, men de kallas marina däggdjur eftersom de är så beroende av att hav och marina djur för att överleva. Dessa vackra björnar bor i polcirkeln, men på grund av klimatförändringar och smältningen av polarisarna hotas de av matförlust. Medan de är de största däggdjuren är de väldigt intelligenta och anpassningsbara.

Följande video visar att dessa björnar gör det otänkbara. Dessa björnar som visas i videon är ganska vana att leva runt människor. De håller ett bekvämt avstånd mellan människorna och sig själva. Det är viktigt att vara försiktig kring dem. Att hantera den största köttätande landdäggdjur är inget att leka med. Men dessa björnar har visat en fantastisk anpassning. De har blivit vänner med hundarna i området!

Dessa stora björnar blev vänner med hundarna som bor där med människorna. Det är oklart hur det här hände. Björnar är väldigt individualistiska varelser, men de utvecklade en svag punkt för hundarna. De leker tillsammans mycket försiktigt och respekterar varandra. Det är fantastiskt att se hundarna duscha björnarna med kyssar, medan björnen kramar hundarna i gengäld! Detta är en av de mest ovanliga och otroliga vänskapen mellan djur.

Kolla in hela videon nedan:


Dela på Facebook