Glad tupp springer till busshållplatsen varje dag för att hälsa på sin bästa vän.

När du tänker på söta, keliga djur som hålls som husdjur tänker man på hundar, katter. Det som förmodligen inte hoppa omedelbart i ditt huvud är en tupp, men en ung tonåring i Atlanta, Texas, delar ett mycket speciellt band med familjens husdjur - och deras vänskap är hjärtevärmande.

Holley Burns är mamma till 13-åriga Savannah vars bästa vän bara råkar vara en tupp som heter Frog.

Frog har bott hos familjen Burns i ungefär ett år, och så fort han blev familjemedlem visste de att han var annorlunda. Han har fjädrar på hans fötter - en unik fysisk egenskap, och han har också svårt att gå. Holley förklarade: "Han gick inte - han hoppade. Min son var som, "Den hoppar som en groda. Vi borde kalla honom "Frog" (groda). 

Frog uppträdde inte som andra kycklingar; han tycktes föredra att hänga med människor för att spendera tid med andra arter på gården. "Han var väldigt påpasslig," sa Holley. "Han var inte intresserad av vad kycklingarna gjorde, han var intresserad av vad människorna gjorde."

Och det tog inte lång tid för Frog att välja sin favoritmänniska.

När han var liten bar Savannah honom med henne medan hon gjorde sina sysslor. "Hon tog med honom till tvättstugan och han tittade noga," sa Holley. "När hon skulle diska la hon upp honom på disken och tittade på henne medan hon tvätta disken."

Frog älskar att umgås med Savannah medan hon läser, tittar på TV och allt annat. Han älskar sin tjej!

Savannah är snäll med alla djur, men vänskapen hon delar med Frog är väldigt speciellt.

Men en av de sötaste aspekterna av deras förhållande händer varje skoldag.

Varje dag väntar Frog på att Savannah ska komma hem med skolbussen. Titta på videon nedan när han hälsar på henne.


Dela på Facebook