Annons

Grannarna kör över familjens staket och vägrar betala – pappans sylvassa hämnd kvaddar 5 bilar

Annons

Dåliga grannar kan vara en mardröm. Du försöker allt för att begrava stridsyxan men av någon anledning är de fast beslutna att inte gilla dig. 

Om du har en dålig granne är du verkligen inte ensam.

En familjs långvariga tvist med sina grannar tog en överraskande vändning när pappan slutligen bestämde sig för att göra något åt ​​det. En Reddit-användare delade sin berättelse och förklarade hur familjens granne körde över deras staket med en lastbil.

”På en del av vägen så lät vi våra grannar använda 1 kvadratmeter av vår mark, så att de kunde köra säkrare och inte skada vår egendom”, skriver användaren Miha.

Men en dag körde en av grannarna en lastbil full med trä rakt in i familjens staket – och vägrade att betala.

”Ingen ville betala för skadan. Vårt staket består av buskar, träd och lite metallstaket. Växterna var nu totalförstörda och delar av metallstaketet var helt böjd. Vi var tvungna att plantera om alla växter och sätta upp ett nytt staket. Min pappa förklarade att inte var första gången detta hände, utan tredje. Jag kunde inte tro att det var sant”.

När pappan, en gammal polis, upptäckte att grannarna hade kört över deras staket, förstört den och vägrade att betala skadan, beslutade han att för att ge tillbaka med samma mynt.

Så han gick ut i trädgården och mätte upp exakt var tomtgränsen gick. Sedan placerade pappan ut plasttunnor fyllda med sten – på familjens egen mark – för att inga bilar skulle köra över deras egendom igen.

Grannarna blev rasande.

”De var arga och ville ringa polisen. Men det gjorde de aldrig, eftersom de visste att det lilla området fortfarande var vår egendom. En av grannarna hotade till och med min pappa med att han skulle kasta en hacka i ryggen på honom”.

Men det visade sig vara ett tomt hot, och de enda offren var Mihas grannar och deras bilar, eftersom de fortsatte att köra över staketet under ett helt år. Och det var fortfarande inte slutet på den här familjens problem. För att lära grannarna en läxa kom Mihas far med en plan.

Han klurade ut en sylvass hämnd – och köpte cement, sand och metallstolpar. Sedan satte han upp en betongmur runt familjens egendom – för att lära grannarna en viktig läxa!

När det nya staketet byggdes kunde Miha och hans familj äntligen luta sig tillbaka och njuta av deras hämnd. 

Det dröjde givetvis inte länge 5 grannar hade kört rakt in i betongmuren och kvaddat sina bilar, när de försökt ta en genväg över familjens gård.

Men ingen kom och klagade.

Sedan Miha delade med sig av pappans hämnd på nätet, har han fått stöd av många. Och grannarna, de lär inte göra om samma misstag igen.

Pappans tålamod med grannarna tog till sist slut, och han bestämde sig för att hämnas.

Låt oss veta vad du tycker om Mihas berättelse och glöm inte att kommentera om du har haft en liknande upplevelse med dina grannar!

Vänligen dela detta med dina vänner och familj.

Annons