Gravid kvinna sitter vid en tiger för att ta en selfie. Titta när han får syn på hennes mage!

Den här gravida kvinnan fick mer än en selfie under ett besök på djurparken. Efter att ha gått till tigrarna kom en massiv bengal tiger fram till Natasha Handshoe och började göra något konstigt! Istället för att ignorera Natasha, som det gör för många av de människor som besöker zoon, la den här tigern märke till bebisen som växte i magen!

Chokad vände Natasha sig till sina vänner och sa: "Jag vet inte om jag ska skratta eller kissa på mig!" Tigern höll tassen vid glaset och gnidde huvudet nära hennes mage! Det var tydligt att tigern visste det att Natasha var gravid. Enligt Babycenter har djur en stor känsla när det gäller graviditet hos människor. "Dina husdjur förstår förmodligen inte att i nio månader kommer en ny bebis att gå med i din familj, men hundar och katter upptäcker skillnader i humör, kroppshållning, beteende och kroppskemi som visar dem i de enorma förändringarna du går genom."


Eftersom tigrar är tekniskt stora katter är det förståeligt att den här skulle kunna känna igen en gravid kvinna. Titta på videon nedan.


Dela på Facebook