Hamnade bredvid en bebis på planet - du ska bara se vad han fick!

Detta är ett tips för er som ska flyga med ett barn nu inför julen. Den här påsen fick mannen som fick platsen intill en ettårig flicka på planet. Den innehöll: Godis, några små presenter, ett brev och öronproppar. Vilka grymma föräldrar!

"En bebis gav mig precis det här på flyget. Jag är inte arg." skrev mannen när han la upp bilden på Reddit.

framling

Hej främling!

Jag heter Madeline. Jag kommer att fylla 1 år den 17 december och det här är min första flygresa. Jag ska försöka att bete mig så bra som jag bara kan, men jag skulle vilja be om ursäkt i förväg om jag inte håller mig cool, om jag blir rädd eller om mina öron gör ont.

Min mamma och pappa har packat den här goodiebagen till dig med några små presenter. Det finns öronproppar i den ifall du inte tycker att min första offentliga serenad är lika vacker som mamma och pappa tycker att den är.

Trevlig flygresa!

Dela på Facebook