Annons

Han blir mobbad på grund av sitt ''konstiga'' utseende. Men sen träffar han denna hund och inser något stort!

Annons

Ibland är det svårt att föreställa sig hur livet skulle vara utan ditt husdjur, särskilt när det gäller hundar.

Detta ringar särskilt sant för 5-åriga Quaden Bayles, en ung pojke med dvärgväxt som bor i Australien.

På grund av flera år av mobbning,  så var Quaden väldigt obekväm med hans dvärgväxt, det gick till och med så långt att han inte ville att hans föräldrar ens skulle nämna ordet.

En dag så kom hans föräldrar hem med en räddningshud med namnet Buddy. Buddy är en Shih Tzu som också har ett slags dvärgväxt  som kallas akondroplasi.

dog-dwarfisn-quaden-bayles-today-160531-01_ae80f5831cb98ce3eca6156f438c2fe1.today-inline-large

Strax efter Quaden och Buddy träffades, blev de oskiljaktiga. bandet mellan dem blev så starkt att det hjälpte även Quaden att återställa sitt självförtroende igen, och nu är han superbekväm med sin dvärgväxt.

dog_helps_boy_stand_up_to_bullies_featured

"Quaden kan nu stolt acceptera att han har dvärgväxt, eftersom Buddy har gett honom att anledning att se det som en cool grej", säger Yarraka Bayles, hans mor. "Han berättar för alla," Min hund har dvärgväxt  pecis som jag, "och det är första gången någonsin som vi hört Quaden säga ordet eftersom vi inte får säga dvärgväxt eller akondroplasi."

dog-dwarfisn-quaden-bayles-today-160531-05_ae80f5831cb98ce3eca6156f438c2fe1.today-inline-large

Hunden Buddy ger inte bara Quaden lycka och självförtroende men också lycka till hela familjen eftersom de nyss förlorade Quadens pappa i cancer.

dog-dwarfisn-quaden-bayles-today-160531-04_ae80f5831cb98ce3eca6156f438c2fe1.today-inline-large

"Buddy gör verkligen alla glad. Han får upp alla ur sängen på morgonen och har givit oss så mycket lycka och kärlek som inte funnits där de senaste sen vår pappa dog" säger familjen Bayles

Quaden-Bayles-and-Buddy-Dwarfism-770x433

Buddy är till och med maskot för en dvärgorganisation vars största mål är att sprida vetenskap om kortväxta. Det var Quadens mor som startade det och det heter Stans Tall 4 Dwarfism. Vad Buddy har gjort för Quaden dock är verkligen enastående. Quaden var tidigare deprimerad från hans sjukdom och retades konstant, ibland till och med av vuxna människor...

quaden-and-buddy

Quaden har haft 8 operationer hittills och tvingas nu ta sig runt i en rullstol på grund av nervskador och muskelsmärta. Och det som Quaden gillar allra mest är att de har ett "pet area" på sjukhuset så att han kan ta med sig sin bästa vän Buddy"

sub-buzz-26002-1464313264-1

DELA gärna vidare detta så att andra också kan läsa om hur svårt det verkligen kan vara att leva med någon slags sjukdom som påverkar ens utseende. Man ska verkligen inte döma någon för deras utseende men ofta är det inte många som fattar det. Tur att man har vänner som hunden Buddy i alla fall!

Annons