Annons

Han droppar vinäger och alkohol i hans öra i 60 sekunder. Resultatet. Det här är otroligt!

Annons

Öronen kan bli igenpluggade av flera olika skäl. De främsta orsakerna är överflödigt vax eller att du utsätts för mycket vatten (till exempel vid simning) I den här artikeln kommer vi att gå igenom några helt naturliga huskurer som du kan använda för att spola öronen och därmed undvika obehag, dålig hörsel och möjliga infektioner.

Det finns många lösningar som kan köpas på apoteket, men här kommer vi att presentera en kraftfullt lösning som ger betydligt bättre resultat. Vanligtvis innehåller kemiska droppar isopropylalkohol som man använder för att tvätta örat. Vårt botemedel här är helt naturligt och består av vit vinäger och alkohol. Vitvinsvinäger är kraftfull antibiotika och antimikrobiella som effektivt bekämpar infektioner. Kombinationen av dessa två kraftfulla ingredienserna motverkar infektioner, tar bort smärta och motverkar öronvax . Det här är rekommenderat om du har lite eller medel infektion, annars bör du konsultera en doktor

Som vi tidigare nämnt, för framställning av denna lösning behöver du vit vinäger och alkohollösning. Blanda 1 del alkohol och 1 del vitvinäger. Ta en tesked, 5 milliliter av blandningen och häll det i örat genom att luta huvudet åt sidan. Stanna i detta läge under 1 minut. Efteråt, låt blandningen rinna ut ur örat genom att sitta upprätt. Upprepa proceduren två gånger om dagen för att rensa ut instängt vatten, öronvax och behandla en öroninfektion.

Obs – Om du inte känner förbättring efter tre dagar,uppsök läkare!

Titta på följande video för att få den fullständiga beskrivningen från Dr. David Hill. Och glöm inte att dela denna användbara video med dina vänner och familj!

Annons