Han går ut på scenen ensam och nervös.. Men det som händer sen fyller mig med enorm lycka!

Nicholas Bryant en 33 årig investerings konsult går ut på scenen i Britain´s got talent. Man märker direkt att han är väldigt nervös och domarna, speciellt Simon verkar väldigt skeptiska och till och med lite arroganta. Nicholas ska spela pianot och när han börjar spela verkar det inte som något särskilt, visst han är duktig men inget speciellt. Efter några sekunder dock så kommer en kvinna ut på scenen och börjar spela fiol och det som händer sen är helt magiskt!

Wow säger jag bara! jag hade verkligen inte förväntat mig det här!

Kolla in videon nedan för att få se vad som händer sen, och om det inte fyller dig med en känsla av glädje så vet jag inte vad..

Dela gärna vidare denna fantastiska video så att andra kan ta del av denna magi dem också!


Dela på Facebook