Han har byggt på igloo i 20 år - nu öppnar han dörrarna till sin stora hemlighet

Han har jobbat på sitt äventyr i 20 år, nämligen en igloo! Han drömde faktiskt om att kunna bygga sina egna instrument utav is, skriver sidan Inspiremore.com

Tim Linhart är mannen som står bakom det här fantastiskt byggprojektet. När Tim valde att berätta om sin dröm och idé till sina vänner och familj skakade de på huvudet, ingen trodde på denna galna och orealistiska idé.

Men han var en man som stod vid sin idé, han skulle göra det om det skulle döda honom, han måste prova om det kunde bli gjort. Nu står hans vänner och familj 20 år senare med en stor öppen mun som nästan går ner till golvet! De är i chock precis som hela internet har varit galet om hur vackert och fantastiskt varje detalj han har arbetat med.

Vissa människor tycker att 20 år är alltför långa för att spendera på sin dröm, men det spelar ingen roll för Tim, för idag har han byggt sin pojkdröm.

Nu bor Tim i Luleå med sin fru Birgitta. Där påbörjade han också sitt allra senaste projekt i en grotta ute på Gültzauudden.

Han har också utformat också olika instrument till igloon: trummor, fiol, xylofon och många andra välkända instrument som vi känner från musikstudio, och de ser inte bara bra ut, de kan spela och låter som riktiga instrument.

Han har döpt sin lilla igloo för "ICEstuments"

Det är bara helt otroligt att se och höra!


Dela på Facebook