Han jävlas med en mörkhyad man på puben. Men dagen efter.. Detta är så bra!

Jag förstår inte att människor fortfarande kan vara rasister i vårt samhälle. Den här mannen i denna berättelse får mannen verkligen lära sig en läxa. Dock vet jag inte om historien är påhittad eller om det har hänt på riktigt, men den har sin poäng. Så dela gärna vidare och kom ihåg, Döm aldrig någon på grund av personens utseende eller hudfärg!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

En man går in på en fullsatt pub. Han tittar sig omkring och ser en mörkhyad man som sitter ensam i hörnet.

Han kliver fram till bardisken och vänder sig om mot gästerna. ”Jag kommer bjuda alla som är här på en gratis drink eller öl. Alla utom den där mörkhyade killen i hörnet!” Alla inne på puben blir glada och applåderar initiativet.

När mannen delar ut gratis dricka ställer sig den mörkhyade mannen upp. Han gör tummen upp åt rasisten och säger ”Tack, kompis!”.

Rasisten tittar förvånat på mannen och förstår ingenting. Men han bryr sig inte mer om det.

Nästa kväll upprepar sig samma sak. Samme man kliver in på puben och bjuder laget runt. ”Jag kommer köpa en drink eller öl till alla som här inne. Jag bjuder alla förutom den där mörkhyade killen som sitter där”, säger mannen och pekar.

Gästerna klappar om den givmilde mannen och applåderar den generösa gesten. När han beställt in den sista ölen reser sig den mörkhyade killen upp. Han gör tummen upp och tackar rasisten; ”Tack, kompis”.

Rasisten kliar sig på huvudet och blir konfunderad. Han går fram till bartendern och frågar: ”Vem är den där konstiga, mörkhyade killen som tackar mig när jag bjuder alla andra på dricka?”

Bartender svarar lugnt: ”Tja… Det är killen som äger det här stället”.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook