Han kastade ut hunden ur bilen och körde vidare.. Det som hände efteråt är ett riktigt mirakel!

Filmerna som spelades in av polisen, kan då ditt hjärta att brista. Det finns vissa människor som helt enkelt är avskyvärda. I den amerikanska delstaten Kansas, på en plats som människor ofta använder sig för att göra sig av med sitt avfall installerade polisen kameror som är sätt att förhindra människor att kasta avfall. Men det här var inte något som de förväntade sig.. en hund. När polisen hade granskat filmen informerade de omedelbart av den kommunala förvaltningen som behandlar räddningsdjur. Från det ögonblick då inspelningen gjordes och de tittade på det, hade han väntat i 8 dagar. Lyckligtvis hittade räddarna den svältande och rädda hunden nära den plats där den hade kastats ut. Den trodde fortfarande att dess ägare endast körde för ett ögonblick, och att han snart skulle komma tillbaka. Man måste vara hjärtlös för att agera på det sättet.

Lyckligtvis för hunden slutade historien i en riktigt oväntat och underbart sätt!

Polisen kollar rutinmässigt, om det finns någon som illegalt lämnar avfall. Då såg de hur någon kastade ut en hund ur bilen.

rutim1

Därefter ser man hur bilen helt lugnt kör iväg och lämnar hunden.

rutim2

Räddningsgruppen hittade hunden 8 dagar senare. Den var utsvulten, men den väntade fortfarande troget på sin ägare. Hunden fick namnet Mojave och togs till KC Pet Project djurhem. Men det vackraste är vad som hände när Mojava anlände till djurhemmet.

rutim3

Det ovanliga med denna historia är att efter en halvtimme efter Mojave hade kommit fram till djurhemmet, kom det ett par som ville adoptera honom. Och så kom Mojave till sina nya ägare som älskar honom och ger honom ett hem för livet. 

bounce

Vi är glada över att det slutade bra för Mojaves. Dela denna vackra historia med andra.

Dela på Facebook