Han kastar sig över en sköterska på kliniken. Se nu vad som ligger på golvet mellan dem. Wow!

När du tänker på dina goda vänner, är det många saker som dyker upp i tankarna. Hur tomt livet skulle vara utan dem, hur de får dig att skratta när du behöver det och hur de alltid ställer upp och stöttar dig i alla situationer.

Du kan även ställa dig själv frågan - vad skulle du göra för dem i gengäld?

För 24-åriga Graham McMillian är svaret enkelt, det finns helt enkelt ingen gräns för vad han skulle göra för sina vänner. Det blir väldigt tydligt då hans kompis Danny Kölzow, en 23-årig sjuksköterska på Baylor All Saints i Fort Worth, befann sig i behov av en njure.

McMillian tvekade inte en sekund utan tog genast reda på om han kunde donera en av hans och det visade sig vara en match!

Han bestämde sig för att överraska sin vän på hans arbetsplats med de fantastiska nyheterna. McMillian går med ballonger i ena handen och en skylt i den andra där man kan läsa texten "Hörde att du behövde en njure, vill du ha min?"

Samtidigt som Kolzow ser sin vän, bryter han ihop i tårar. Han kan knappt tro sin otroliga lycka - han får inte bara en njure, han får också vetskapen om att han har världens bästa vän som kommer att finnas där i vått och torrt. Livets och vänskapens gåva är båda ovärderliga!

DELA denna underbara historia med dina vänner och familj!


Dela på Facebook