Han räddar 76-åriga kvinnan från brutal attack – tror inte sina ögon när han ser vad som väntar i studion

År 2014, var en 76-årig kvinna på en parkeringsplats i amerikanska Florida. Övervakningskamerorna filmade i fullt dagsljus när en ung man attackerade henne i sitt försök att stjäla hennes plånbok. 

Men en annan man vid namn Kendrick Taylor skulle inte låta tjuven komma undan med detta. Den guldhjärtade veteranen var mer än utrustad för att försvara någon i nöd. Han hörde kvinnan skrika medan han var på väg till gymmet. Tjuven försökte smita med en cykel men utan att tveka sprang Taylor efter tjuven och slängde sig över mannen och höll fast honom, samtidigt som han bad några förbipasserande att ringa polisen. I sin räddade han kvinnas liv.

– Jag visste inte om han hade kniv eller pistol. Jag såg bara kvinnan, hon var så gammal och när han brottade ner henne var hon så skör. Jag visste att hon behövde hjälp, säger Kendrick till WESH 2 News.

Kendrick belönades med en medalj från Orlando Orange County Sheriff’s Office för hans goda gärning, Ellen DeGeneres fick höra om hans hjältemod och bjöd honom på sin show.

I hjärtvärmande klippet nedan, ger Ellen Kendrick några fantastiska överraskningar - men det bästa av allt är när hon tillkännager en speciell gäst som i hemlighet väntar i kulisserna. Kendrick behöver bara vända sig ... och hans reaktion är helt ovärderlig. Vänligen DELA detta välförtjänt överraskning med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook