Annons

Han räddar ett rådjur och masserar honom på magen. Hans reaktion när han sätter ner honom får tusentals att vika sig av skratt!

Annons

I vanliga fall är rådjur väldigt skygga av sig och håller sig gärna på ett lagom avstånd från människor. Men så var det inte i det här fallet. Anthony Dean och hans vän från Louisa, Kentucky, hittade det här lilla rådjurskidet på ett av hans jobbuppdrag när de skulle rensa skog inför nya elledningar.

Det lilla rådjuret hade fastnat i det träd som de var påväg att hugga ned. Han plockade upp det för att flytta det så att det var utom fara. Men efter att ha givit kidet ett par vänliga klappar på magen för att lugna det fäste sig djuret vid honom omedelbart och vägrade låta sig släppas ned. Kidet kan bara inte låta Anthony sluta klappa honom på magen.

”Han följde oss runt på vår arbetsplats som en hundvalp den kommande timman, tills jag såg ett större rådjur som tittade på oss från en backsluttning. Jag antog att det var hans mamma och bar honom halvvägs uppför backen medan hon tittade uppmärksamt. Jag satte ner honom, han sprang rakt till henne, och de gick iväg tillsammans.” Det skriver en av männen under videon som han laddad upp på YouTube.

Tänk vad lite omtänksamhet kan göra för ett litet djur! Titta på videon nedan:

Annons