Han ser ut som en blyg 12-åring, men ge honom 15 sekunder. Detta knockar mig fullständigt.

Ronan Parke, en kille på bara 12 år står ensam på en scen framför en publik på tusentals och en TV-publik i miljoner. Dimma dyker upp på scenen, stålkastarljuset lyser på honom och man hör piano som börjar spelas. Med alla ögon på sig börjar Ronan sjunga Kelly Clarksons hitsingel "Because of you". Självfallet lyckas pojken med sin änglaröst fånga både publik och jury.

Som om detta inte var nog imponerande, vänta då tills du ser vad som händer halvvägs in i låten. Medan Ronan sjunger, kommer en kör in från ingenstans och gör detta redan helt fantastiska framträdande ännu bättre. Jag personligen kan inte säga att jag någonsin upplevt något bättre. Det var häpnadsväckande att se en kille på bara 12 år ta kommandot helt och varenda människa i lokalen satt knäpptysta.

Juryn överrösta pojken med beröm, allt från hans underbara röst till hans lugn på scenen. Han blev direkt klassad som en stjärna och jag kan bara hålla med. Jag är säker på att vi kommer höra mer från denna unga kille inom en snar framtid!

Om du också tyckte detta var helt otroligt, DELA!


Dela på Facebook