Han skriver till sin fru att han vill skiljas. Hennes svar är perfekt

Detta är ett brev mellan en man och hustru. Jag har sett denna på olika ställen på internet. Den har ibland olika detaljer och ibland är könen utbyta men den har alltid samma handling. Det är verkligen en rolig läsning som kommer få dig att skratta när du har läst andra bokstaven.

Kära hustru,

Jag skriver det här brevet för att berätta att jag lämnar dig för evigt. Jag har varit en god man till dig i 7 år och jag har inget mer att bevisa. De sista 2 veckorna har varit ett helvete. … Din chef ringde för att berätta att du slutade på ditt jobb och det var droppen.

Förra veckan kom du hem och du lade inte märke till min nya frisyr, jag lagade din favorit maträtt och jag hade även ett par helt nya boxer kalsonger. Du åt i 2 minuter och gick raka vägen till sängen för att vila efter att ha kollat på alla dina dokusåpor. Du säger inte att du älskar mig längre, du vill inte ha sex eller något som förenar oss som man och hustru. Antingen är du otrogen mot mig eller så älskar du mig inte längre, hur som helst, jag är borta för evigt!

Din ex-make.

P.S. Försök inte att hitta mig. Din syster och jag är på väg bort till Stockholm tillsammans! Ha ett bra liv!


Kära ex-make,

Ingenting har gjort min dag mer än att få ditt brev. Det är sant att jag och du har varit gifta i 7 år även om en god man är långt ifrån vad du har varit. Jag kan kolla på mina dokusåpor så mycket eftersom jag slipper ditt ständiga gnäll, synd att det inte fungerar. Jag märkte att du hade klippt håret, men det första jag kom att tänka på var att ”du ser precis ut som en tjej!” Eftersom min mamma uppfostrade mig genom att inte säga något om jag inte har något fint att säga, så ville jag inte kommentera.

När du lagade min favorit måltid så måste du ha förväxlat mig med min syster, eftersom jag slutade äta fläsk för 7 år sedan. Angående dina nya boxer kalsonger så vände jag mig bort från dig eftersom prislappen 49:00 :- fortfarande var kvar och jag hoppades på att det var en slump att min syster hade lånat 50 kr av mig tidigare den dagen.

Efter allt detta så älskar jag dig fortfarande och kände att vi kunde lösa allting så när jag vann 10 miljoner på lotto, så sa jag upp mig från mitt jobb och köpte 2 biljetter för oss till Jamaica. Men när jag kom hem så var du borta..och allt jag hittade var den usla brevet.

Allting händer av en anledning, antar jag. Jag hoppas att du får det meningsfulla livet du alltid velat ha. Min advokat sa att de brevet du skrev till mig garanterar att du inte kommer att få ett enda öre av mig. Så ta hand om dig!

Signerat,

Din Ex-Fru, Rik Som Fan och Fri!

P.S. Jag vet inte om jag någonsin har sagt detta men min syster Johanna föddes egentligen som en kille och hette Johan. Jag hoppas att det inte är något problem!

Dela på Facebook