Annons

Han tog hem två främmande bebisar - de var smutsiga och täckta av insektsbett

Annons

En man hade ingen aning om att det skulle förändra hans liv helt och hållet när han erbjöd en hemlös familj att ta deras två små söner hem för natten.

Mannen var Ronnie Steward, en familjeman och präst i Pasco County Florida-distriktet, en plats fylld av hemlösa medborgare. Händelsen ägde rum en kall natt.


Hans fru Krystal blev chockad när hon upptäckte tillståndet för de två små bröderna, en sju månader gammal och en tvåårig pojke. Det skriver Littlethings. 

– De var täckta med insektsbett, från huvud till tå. De var så smutsiga att vi faktiskt var tvungna att bada dem, tömma badet, och sedan bada dem igen. Bebisen hade skor men inga strumpor på. Så när vi tog av hans skor ramlade skinnet på toppen av hans fötter av, berättar Krystal Stewart för Fox 13 News.

Efter flera rundor i badet såg de två små pojkarna mer och mer som vanliga, små barn igen. Den natten sov den minsta av bröderna på Ronnies bröstkorg.


Nästa dag fick de en annan chock. Föräldrarna till de två pojkarna och en kvinna från de sociala myndigheterna frågade Ronnie och Krystal om de skulle ta hand om bröderna ett tag medan föräldrarna, som bodde i skogen, bestämde vad som skulle hända med sina barn.

Kvinnan från de sociala myndigheterna ville ha ett svar direkt, annars skulle hon ta med bröderna därifrån. Ronni och Krystal tittade på varandra innan de båda sa ja.


Kort därefter gav pojkarnas mamma och pappa vården av barnen till Ronni och Krystal.

Familjen har nu blivit något större och det är en fantastiskt fin och välmående familj som trivs tillsammans.

– Vi ser det inte som att vi är speciella, men vi vet att det är speciella. Vi är bara förväntansfulla att få vara med på deras resa, säger Krystal till Fox 13 News.

Paret har startat en insamlingssida för att få ihop pengar till att fullfölja adoptionen – och de har fått mycket mer pengar än de hade räknat med.


På insamlingssidan berättar Krystal hela historien och tackar alla som kommer med ett bidrag.

”Som pastorer har vi alltid försökt hjälpa folk så mycket vi kan, men det här var på en annan nivå. Det var större än oss och det visste vi”, skriver Krystal.

Nu hoppas paret att deras historia även ska inspirerar andra att hjälpa bättre behövande när de får möjlighet.


Titta på TV-inslaget med Steward-familjen som är lyckligare än någonsin i videon nedan!

Dela detta med dina vänner om du också tyckte det var fint att se!

Annons