Han tömmer munvatten över tårna - till och med experterna är chockade över resultatet!

Du kanske bara använder Listerine som munvatten, men visste du att sådana produkter också har många andra användbara funktioner? I denna artikel kommer vi att förklara en del av dem, som definitivt kommer att överraska dig. När Listerine uppfanns 1879, var det tänkt som ett desinfektionsmedel (utöver ett antal andra saker). Det var inte förrän 1970 produkten togs i bruk som munvatten.

Minska kroppslukt

Har du någonsin slut på deodorant och har inte en ny lättillgänglig? Bara doppa en bomullstuss i lite Listerine och badda på armhålorna. Så du behöver inte oroa dig för dålig kroppslukt längre.

Som luftfräschare

Det kan låta som slöseri att tömma Listerine i toan, men det tvättar toaletten ganska bra samtidigt som det ger en frisk doft i rummet. Även bakterier och svampar kan övervinnas på detta sätt.

Mot myggbett

Om du någonsin får ett myggbett eller andra små bett, kan Listerine lindra klådan. Detta hjälper till att stoppa dig från att klia sönder huden och det omgivande området desinficeras.

Motverka mjäll

Överraskande nog, så är munvatten en rekommenderad metod för att bli av med mjäll. Smörj in hårbotten med lite och tvätta noggrant.

Förebygga akne

Du kan också använda munvatten för att bli av med finnar och pormaskar. Doppa en tops i munvattnet och smörj försiktigt på huden. På detta sätt kan du ta kontroll över situationen igen.

Eliminera nagelsvamp

Munvatten är ett bra sätt att bekämpa nagelsvamp. Fyll en skål med Listerine. Om du tar ett fotbad i 30 minuter i munvatten, kommer det att döda svampen.

Tandborsten

Om din tandborste konstant är i en fuktig miljö, såsom badrummet tenderar att vara, är det mycket lätt för bakterier att samlas på borsten. Fyll ett glas med Listerine och låt tandborsten ligga under natten. Bakterier har ingen chans att överleva.

Skärmrengöring

Din chef tror nog du är galen om du sprayar din datorskärm med Listerine, men munvatten avlägsnar oljiga fläckar från skärmen. Torka av skärmen med Listerine,så kommer den att vara helt ren på nolltid.

Mot soplukt

Även när du kastar det i soporna så är munvatten gynnsamt. Häll några droppar på en bit papper och placera den i botten av papperskorgen. På detta sätt kommer skräplukten att reduceras.

Dessa olika trick kan tyckas lite udda till att börja med, men de kan faktiskt göra livet lite lättare.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Dela på Facebook