Han trodde aldrig han skulle få se sin hund igen - 2 år senare händer de otänkbara!

Vänskapen mellan människor och hundar är oftast väldigt stark och hunden i den här videon är verkligen bevis på det. Efter 2 långa år ifrån varandra så återförenades hunden Chaos med sin ägare och han hade verkligen ute glömt av honom.

För två  år sedan gick ägaren till inden Jose igenom en svår tid i sitt liv. Han hade förlorat sitt hus och skilt sig så han fick leva i sin bil under tiden. Det positiva var dock att han hade en vän med sig genom de svåra tiderna, Hunden Chaos

”Chaos har hjälpt mig genom så mycket i mitt liv, jag tog med honom överallt!” berättar Jose,

Jose insåg dock snabbt att Chaos inte skulle må bra av att bo i en bil under en längre tid så han bestämde sig för att hitta en hundvakt som kunde ta hand om honom mesans Jose kom tillbaka på sina fötter. Han hittade en kompis till en kompis som erbjöd sig att ta hand om hunden.

Tre månader gick och livet började se bra ut igen för Jose och nu vill han äntligen återförenas med sin bästa vän. Då hände de som man net vill ska hända. Hundvakten vägrade lämna tillbaka Chaos och sa att de var deras hund nu. De stal honom.

”Jag trodde aldrig att jag skulle få se min hund igen”, berättar han. Men det skulle han – två år senare.

Det visade sig att vännen som stulit Chaos inte var snäll mot honom. En dag i slutet på april hittades Chaos övergiven på gatan i South Beloit i USA. Han lämnades in till ett hundhem och de började söka efter ägaren. På Chaos halsband hittade de ett id-nummer.En bit därifrån satt Jose och arbetade vid sin dator. Plötsligt fick han ett mejl från företaget som har hand om mikrochip på hundar. De sa att det var dags att uppdatera informationen på Chaos chip. Jose blev bedrövad och ledsen när han återigen blev påmind om sin älskade hund som han inte hade sett på två år. Han började scrolla igenom gamla bilder på Chaos som han hade på datorn.

Där och då ringde telefonen.Hundhemmet hade hittat ett telefonnummer som var kopplat till den upphittade hundens id-nummer. När de ringde svarade Jose. Personalen på Winnebago County Animal Services informerade honom om att de hittat hans hund, och Jose brast ut i gråt.”Jag visste inte vad jag skulle säga, och jag kunde inte sluta le. Jag kunde inte tro att det var sant!”Morgonen efter åkte Jose den en och en halv timme långa resan till hundhemmet. Han såg till att vara där direkt när de öppnade. Ute på parkeringen fick han återförenas med Chaos.

I filmen nedan kan du se deras återförening. Först verkar Chaos lite förbryllad – han har ju inte sett sin husse på två år. Men när Jose sträcker ut handen och Chaos får lukta på honom är det precis som att alla minnen kommer tillbaka på en gång. Chaos kastar sig i hans armar.


Dela på Facebook