Han trodde att bebisens arm var kall, så han lägger det under täcket. Hur bebisen reagerar? Jag skrattar så att tårarna rinner!

Vi kan alla komma överens om att barn är bedårande. Från den dag vi föds utvecklas vi ständigt och växter på nya sätt. Under de första åren växer kroppen snabbt. Under barndomen, tillbringar människor mycket tid åt att utveckla vår grovmotorik.

Finmotorik används för små rörelser, som att nypa eller greppa ett föremål. Grovmotorik används för stora rörelse, såsom att hoppa, krypa m.m.

Detta par hittade en lustig upptäck på deras pojke, Tyler. De nya föräldrarna gick in i barnet rum för att titta till honom innan de gick till sängs, och upptäcke något chockerande.

Barnet hade en av händer upp, och en förälder gick för att stoppa ner armen så att barnet skulle vara mer bekvämt. Men denna åtgärd orsakade en mycket rolig reaktion: andra andra armen gick upp!

Tyler är ny en frisk åtta år gammal pojke, men hans föräldrar påminner honom ständigt om den roliga videon de tog när han bara var några månader gammal.


Dela på Facebook