Han tryckte på ''spela in'' och började dansa - men han kunde aldrig tro att 41 miljoner människor skulle älska honom för det!

Videon nedan kommer garanterat imponera på dig. För omkring två år sedan gick en kanadensisk man med ett alias, "Take Some Crime", ner till sin källare för att filma några danssteg, medan han provade en ny kamera som hans far hade gett honom som en gåva. Men när han publicerade denna video på YouTube, exploderade hans kanal snabbt och hans dans sågs av miljontals människor över hela världen!

"Jag trodde inte att jag skulle ladda upp något mer, men inspirationen slog och jag fortsatte bara att göra mer", säger Parov Stelar, som är han riktiga namn. Med 128 videoklipp och mer än 100 miljoner visningar är Stelar nu ett YouTube-fenomen. Hans mest populära klipp finns nedan. Videon ensam har fått över 41 miljoner visningar.

Eftersom jag är så dålig dansare var jag verkligen imponerad av hans flytande rörelser. Men jag är säker på att även de mest erfarna dansarna kan hitta inspiration från den här killen. Enligt honom är han inte en klassiskt utbildad dansare, men han hade ett tidig intresse för karate och just det har gett honom mycket inspiration. 

Kolla in Stelars otroliga dans i videon nedan:


Dela på Facebook