Han ville inte bli pappa - så han mördade sin gravida flickvän

Många ungdomar har oskyddat sex och många blir gravida, några bestämmer sig för att behålla barnet trots sin ringa ålder medan andra väljer att göra abort. Eren Toben, 20, från Berlin ville inte bli pappa till varje pris, så han mördade istället sin gravida flickvän.

De var unga och de skulle få barn ihop. Men pojkvännen ville aldrig bli pappa, oavsett konsekvenserna. Denna händelse, som utspelade sig i Tysklands huvudstad Berlin i januari förra året, är rent av hemsk. Så hur gick Eren Toben tillväga för slippa bli pappa? Han och hans gamla skolkamrat Daniel Mueller, 20, ljög för gravida Maria Peiner, 19, att de skulle iväg och handla kläder till den kommande bebisen men egentligen hade de en helt annan plan för henne den dagen.

Istället körde man ut till en skog i utkanten av Berlin. Efter de hade kommit in en bit i skogen knivhögg pojkvännen Maria med en brödkniv, sedan hällde de bensin över den gravida tonåringen och tände på. Domaren i rättegången sade att Marie fortfarande var vid liv när killarna tände eld på henne. Hon kan ha varit det i upp till 30 sekunder, skriver Mirror.

Kroppen hittade av en person dagen efter och pojkvännen och hans kamrat blev snabbt gripna. Eren Tobens fingeravtryck hittades på brödkniven men under rättegången var han och Daniel Mueller tysta, de hade få ord att säga. Marias bror talade under rättegången och sade att familjen hoppas nu att de äntligen kan finna frid i vardagen. För Eren Toben och hans kamrat väntar 14 år i fängelse skriver Daily Mail.

Dela på Facebook