Hans 6-åriga dotter dog. Men det han gör vid hennes grav.. Jag är i fullständig chock

Det är en tragedi som träffar rakt i hjärtat – men pappan vill att folk ska se detta. Rick Ellis förlorade sin 6-åriga dotter Lindsey i en trafikolycka år 2010. På grund av en rattfyllerist som bestämde sig för att stanna uppe sent, festa, dricka, och sedan köra - nu finns inte Lindsey mer.

Rick var helt förstörd. Skulle han vara ledsen att hans vackra dotter inte fanns längre med honom? Skulle han vara arg på rattfylleriesten som kostade hans dotters liv? Med så många känslor som byggts upp inom honom, bestämde sig Rick att det vore bäst att släppa sina känslor och tankar i ett budskap till världen.

I följande video kommer du att titta på ett meddelande som spelas in av Rick på hans dotters grav där han vädjar för allmänheten att rattfylleri inte är okej och att människor som överväger att köra berusade bör allvarligt omvärdera den potentiella skadan de kan orsaka. Rick säger i videon,

"Jag ska visa er något som är slutresultatet av era fester på fredagskvällar, lördagskvällar, när som helst.

Vill du bli full, tramsa omkring och vara dum? Detta är vad som händer då."

Det är då Rick riktar kameran mot graven. Gravstenen har konstigt nog två namn skrivna på den: Christy M. Johnson Ellis och Lindsey Kay Ellis. Den fruktansvärda sanningen? Rattfylleristen som dödade Lindsey var inte någon slumpmässig främling. Det var Lindsey egna mamma. På gravstenen står det,

"Om du kämpar mot beroende, om du kämpar mot alkohol… så hoppas jag att detta kan hjälpa dig.

Låt inte dina älskade titta ner på dig i marken för att du inte kunde hantera livet.

Ryck upp dig, ta tag i livet, gör någonting av det. Gör mamma och pappa stolta. Även om de inte är här längre, gör dem stolta.

Kämpa för något, stå upp för något. Det finns tillräckligt med alkoholister i världen och du behöver inte vara en av dem."

DELA pappans budskap med dina vänner och familj. Tillsammans kan vi stoppa rattfylleri.


Dela på Facebook