Annons

Hans fru dog - då hittar han ett hemligt brev i garderoben som avslöjade en chockerande hemlighet!

Annons

Att förlora sin partner efter många årtionden med kärlek och samhörighet är en sorg som ingen kan föreställa sig, om man inte har upplevt det själv. Många frågar sig nog även hur man hittar meningen med att fortsatta leva livet själv. 

80-årige Tony Trapanis hustru avled efter 50 års äktenskap.

Plötsligt fanns det en stor förlust och tomhet i hans liv. Men han föreställde sig aldrig att hans liv skulle ta en oväntad vändning, vid en ålder på 80 år. Efter hustruns död fann nämligen Tony ett gömt brev som avslöjade en hemlighet som förändrade allt.

En tid efter att hans fru hade gått bort började Tony gå igenom hennes saker. Djupt inne i en garderob, fann han några gömda brev. Brevet var till Tony, från en annan kvinna. Tony hade ingen aning om vad breven innehöll, men eftersom de var avsedda för honom, öppnade han dem.

När Tony öppnade brevet och läste de första raderna, fick han sitt liv chock. Brevet var 56 år gammalt och skrivet av en kvinna som han var tillsammans med på 20-talet.

Shirley, som kvinnan heter, skrev att hon ofta tänkt på Tony, men det var inte det som va var överraskningen, längre ner i brevet skrev hon att hon hade en son som heter Samuel, och att Tony är hans far.


Tony hamnade i chock. Han hade just fått veta att han hade en son på en ålder av 61 år utan att veta om det. Bitarna föll på plats nu - hans fru hade aldrig kunnat få barn, och hon var rädd för att förlora Tony om han hade fått läsa breven.

Plötsligt fann Tony meningen med livet igen, nu skulle han använda alla sina krafter för att hitta sin son.

Efter en grundlig sökning, fann de Tonys son med hjälp av Facebook. Enligt brittiska Metro var återföreningen otroligt känslosam, eftersom hans son sa till honom att han trodde att hans far inte ville lära känna honom, eftersom han och Shirley fick aldrig några svar på sina brev.

Här möts pappan och sonen för första gången:

Livet kan ta oväntade vändningar, även i livets sista språng. DELA gärna denna historia på Facebook med alla du känner!

Annons