Hans son har varit försvunnen i 29 år - sången han sjunger rör hela internet till tårar!

Ibland för svåra situationer samman människor på det bästa sättet - och det är precis vad som hände i fallet med The Missing People Choir från Storbritannien. Efter de plötsliga försvinnanden av sina nära och kära, samlades medlemmarna stegvis för att bilda den massiva kören drivs av det hopp och den uppmuntran de ger varandra.

Fast beslutna att sprida sitt budskap, beslutade gruppen att prova för Britain's Got Talent. Även seriens mest frispråkiga dommare, Simon Cowell, hade ingenting förutom beundran för kören, efter framträdandet sa han: "Vilken lysande idé!" Inte bara var deras budskap positivt och hoppfullt, utan deras röster var helt otroliga. I en perfekt harmoni, The Missing People kören sjöng en sång skriven av en av deras medlemmar, Peter Boxell, med titeln "I Miss You."

Peter förlorade sin 15-årige son, Lee, i september 1988 efter att han försvann från en fotbollsmatch i södra London. Den hängivna fadern har inte gett upp hoppet om att hans son fortfarande finns där ute någonstans och använder låten för att dela sina känslor och sprida ordet om hans försvinnande. 

Lyssna på då Peter och resten av medlemmarna sjunger "I Miss You" i videon nedan och kom ihåg att DELA detta för att hjälpa dem att sprida sit budskap!


Dela på Facebook