Här är Anonymous attack mot mannen som vill legalisera våldtäkt

Som ni kanske har hört så vad en man med namnet Daryush "Roosh V" Valizadeh som har trendat en del på internet efter hans vidriga kvinnosyn. Han ligger bakom mansgruppen Return of Kings och har åsikter om att legalisera våldtäkt om det är på privat mark.

Efter att ha gått ut på sin hemsida om att flera möten skulle hållas runt om i världen blev folket snabbt upprörda och ledde till att alla möten härmed inställda och det gäller mötet som skulle äga rum i Stockholm också.

Den kända hackergruppen Anonymous uppmärksamma det hela och gilla inte hans åsikter om kvinnor och deras kroppar. De som fick de att agera var när han gjorde följande uttalande : "Om våldtäkt var lagligt skulle en kvinna skydda sin kropp, som hon i dag skyddar sin plånbok eller sin smartphone".

Och nu har förklarat krig mot en av världens just nu mest hatade man och gjort sin första attack, skriver danska BT.

Natten på fredagen hängde de ut honom med telefonummer och adress till han och hans familj. Han blev självklart sur och undra varför någon vill blanda in hans familj. Svaret till hans fråga blev "För du är en idiot.".

De hånar honom även för att han som 40-åring bor tillsammans med sin mamma och syster och tycker att han borde be de om ursäkt. Vad tycker du, är det rätt av Anonymous att hänga ut honom så här? [contentblock id=6 img=gcb.png]

Dela på Facebook