Annons

Här är hotellet som låter dig gulla med söta hundvalpar för bara 225 kronor per natt

Annons

Paradis och valpar tillsammans på ett ställe - inget ställe som detta finns på jorden, eller hur? Fel! 

Nu behöver du inte vänta med att dö för att njuta av ett exotiskt resmål tillsammans med alla valpkramar du kan önska - i stället kan du bara hoppa på ett flyg till Bali. Puri Garden Hotel och Hostel i Ubud har en pool, yoga sessioner, en stor bar, livemusik, balinesisk dans och "valpterapi" på tisdagar och torsdagar.


Varje tisdag och torsdag mellan halvtvå och halvfyra kommer Bali Dogs Association rescue med ett antal valpar som hålls inhägnade vid poolen, men fritt fram att gosa med.

För valparna blir det träning att möta människor innan de placeras ut i permanenta hem. Hotellet donerar även pengar till föreningen för hemlösa hundar.

– Jag och min flickvän älskar hundar. Sedan såg vi alla fördelar både för våra gäster och för hundvalparna, berättar Daniel Silva, ägare till hotellet för DailyMail Travel.

Priserna varierar beroende på om du vill ha ett privat rum eller en sovsal. Oavsett, det billigaste priset kommer bara att kosta dig ungefär 225 kr per natt - vilket är ett fynd när du överväger att du leker med valpar! 

Plus, online recensioner har varit ganska positiva. 

En person skrev: "Puri är en av de trevligaste vandrarhemmen jag någonsin har stannat i. Från ett obefläckat rent poolområde, till massiva dubbelsängar i sovsalen, till underbara gratis frukost och eftermiddagsmassage, är det den platsen du håller förlänger din vistelse! Åh och ja, de räddade valparna som de tar med till poolen några eftermiddagar för "valpterapi" är så söta och ett bra sätt att stödja det lokala räddningshemmet."

Se mer av hotellet nedan och dela gärna vidare med dina vänner:

Annons