Annons

Här är IKEA:s gåva – efter Zlatans hyllning

Annons

Det var på ett supporterevent natten till måndag som Zlatan Ibrahimovic gästade ett supporterevent i USA, där han lyckades roa massorna med att berätta om ett samtal mellan han och hans fru Helena, om IKEA. 

 – Ikea är fantastiskt. Jag sa till min fru: “Köp ett möblerat hus”. Hon sa: “Det fanns inget”. Då sa jag: “Okej, men då går du och köper allt på Ikea”. Då sa mäklaren: “Men rika människor går inte till Ikea”. Då svarade jag: “Nä, men intelligenta människor gör det”. 


Hyllade köttbullarna

Zlatan avslöjade även sin stora passion för Ikeas berömda paradrätt, svenska köttbullar:

– De är jättegoda.

Nu har möbeljätten svarat. På sitt amerikanska Twitter-konto meddelar Ikea att Zlatan får gratis köttbullar resten av livet.

Att maten är just gratis lär inte spela så stor roll för anfallarens del. 37-åringen har en årslön på 7,2 miljoner dollar, vilket motsvarar runt 67 miljoner kronor.

Aldrig har en spelare haft en högre lön i MLS-historien.


”Hej, Zlatan Ibrahimovic! Vi hör att du älskar Ikea, så vi ger dig gratis köttbullar för resten av livet. Allvarligt, besök Ikea-restaurangen innan lördagens säsongspremiär eller när som helst, så bjuder vi på köttbullarna”, skriver Ikeas amerikanska konto.

Vi är många svenskar som håller med Zlatan! Det kan verkligen vara praktiskt att handla på IKEA!

Annons