Här är mamman som fick fem barn - samtidigt!

1

Kim Tucci ifrån Asutralien gjorde succé på internet i slutet av förra året då hon poserade för en graviditets fotografering på stranden. Foton blev fantastiskt vackra, med rullande vågor och blek sand i bakgrunden men vad som verkligen slog folk var det att Kim var inte bara gravid med ett barn utan hon bar på FEM stycken!

Chansen att få femlingar som det heter är 1 på 60 miljoner! 

Naturligtvis är det ingen lätt uppgift att bära på fem små bebisar i magen och Kim berättade om alla problem. Ryggsmärtor, i genomsnitt 12 resor till toaletten per natt och äta ca 6000 kalorier per dag för att ge energi till fem barn och sig själv. Men frågar man Kim så säger hon att hon aldrig skulle vilja ha det på något annat sätt. Kims femlingar föddes i Januri i år de är fyra flickor, Ali, Penelope, Tiffany, och Beatrix och en pojke, Keith.

Och det är inte allt. Kim har också en 9-årig son från ett tidigare äktenskap, samt två unga döttrar med hennes nuvarande make. Det innebär att hennes familj gick från tre till åtta barn på en gång!Men för Kim är det allt värt det. De fem små nya medlemmarna i familjen äreur söta som helst och nyligen ställde de upp i en fotosession med sin mamma med fotografen Erin Elizabeth Hoskins.Kolla in dem nedan och gör dig redo att dö av gullighet!

Erin_Elizabeth_Photography.03-850x566

Erin_Elizabeth_Photography.02-850x607

Alla fem barn matas åtta gånger per dag (så runt 40 matningar dagligen) och Kim uppskattar att de går igenom ungefär 350 blöjor per vecka.

Erin_Elizabeth_Photography.01-850x607

Erin_Elizabeth_Photography.06-850x566

Erin_Elizabeth_Photography.05-850x566

Erin_Elizabeth_Photography.08-850x566

Hur gullig!?

Erin_Elizabeth_Photography.09-850x566

Erin_Elizabeth_Photography.07-850x566

Vi på Viralking ser verkligen upp till Kim som är en så stark kvinna och mamma! Jag kan inte sluta titta på dessa bilder heller.. de är bara för gulliga DELA gärna vidare detta så andra också kan ta del av denna fina historia!

Dela på Facebook