Här är mannen som vill legalisera våldtäkt!

Daryush Valizadeh eller Roosh V som han också kallar sig sprider vidriga åsikter om kvinnor på sin hemsida. Men det här är inte en vanlig internethatare Roosh anordnar ett internationellt möte den 6 februari där likasinnade heterosexuella män ska samlas.

137

Mötet ska anordnas på 165 platser runt om i världen och en av platserna är i Stockholm. Ifall någon ifrågasätter mötet ska dom hängas ut på bloggen så att "folket kan slita de i stycken". För att besöka mötet behövs en speciell kod och platsen är hemlig. Valizadeh kommer dock inte själv vara närvarande på mötet i Stockholm utan på ett liknande möte i Washington D.C. men han har rekryterat värdar som ska hålla i mötena internationellt.

På sin blogg skriver han att mötena ska bli hemligare eftersom ”världen jobbar emot oss” och att han inte vill att mötena ska bli en konfrontation med ”oattraktiva kvinnor”.

Roosh skriver ”Gör våldtäkt lagligt. Mindre kvinnor kommer bli våldtagna eftersom de inte frivilligt kommer droga sig själva med alkohol och följa med en främmande man hem. Och mindre män kommer bli orättvist fängslade för något som bara var en våldtäkt i en gränd. Tills dess att våldtäkt blir lagligt kommer den förödande våldtäktskulturen fortsätta och kvinnor som vi behandlar som barn kommer också att fortsätta agera som barn”

En text sprids nu på Facebook som varnar kvinnor.

”Kvinnor: På fredag den 6 februari klockan 20:00 kommer en professionell våldtäktsman hålla möte med sina fan och följare. Den här vidriga mannen lär andra män hur man sexuellt kan utnyttja tjejer och föreslår att vi borde göra våldtäkt lagligt. Snälla håll er säkra och så långt iväg från dess platser som ni kan.”

Det sprids nu en protestlista i Australien för att stoppa Valizadehs besök i landet. Listan har över 100.000 underskrifter och Valizadehs besök har blivit stoppat av Peter Dutton (Australiens minister för gränskontroll). Polisen kommer också att stoppa mötet i Australien om de får reda på att det begås något olagligt.

Daryush Valizadeh är en 36 år gammal och född i Washington, D.C. fast med rötter i Iran och Armenien.

Han skriver på sin privata blog samt äger webbplatsen ”Return of Kings”. Han har även självpublicerat 15 böcker de flesta med tips om hur man kan ha sex med kvinnor från olika länder.

Dela med era vänner för att visa vad ni tycker om det här!

Dela på Facebook