Annons

Här är nya chipsen - som gör dig dyngkåt

Annons

Till fredagsmyset eller vid sport på tv är de ett troget sällskap. Svenskarna lägger tillsammans ned mer än en miljard kronor på chips varje år. 

Från salt och ättika till ost och lök och rökig bacon, är chips ett snabbt och garanterat sätt att bota dina cravings.

Chips är många saker, men har nog sällan betraktats som romantiskt eller sexigt. Men nu kan det vara dags att tänka om.

Nu släpper ett företag från England chips som ska göra en kåt och full av lust, enligt brittiska The Mirror.

Det är företag Tyrrells som meddelat att de lanserar det första någonsin paketet chips som innehåller afrodisiaka egenskaper.

Chipstillverkaren hävdar att deras nya sorts chips ska ha en "provocerande" effekt på de som äter dem genom att kombinera två enkla ingredienser - söt honung och chili.

Enligt Tyrrells kan dessa två ingredienser ha en kraftfull effekt på kroppen, med honungen som ska "trigga våra hormoner" och chilin som frigör och ökar pulsen.


Säljs under begränsad tid

Vill man krydda till myskvällen med lite ”kåt-chips” så får man passa på – chipsen kommer nämligen bara finnas tillgängliga fram till Alla hjärtans dag.


– Vi försöker alltid att komma på nya saker som är lite lustiga och unika med våra chips. Just de här chipsen har en lite speciell plats i hjärtat i och med att de är de första chipsen med den här effekten, säger Sarah Lawson, marknadschef på Tyrrells.

Tänk vilken effekt de här chipsen kan ha på fredagsmyset! Tryck nu på dela-knappen så att dina chipsälskande vänner får se detta!

Annons