Här är sakerna som män verkligen inte kan stå ut med hos kvinnor

Män är simpla skapelser, men vissa saker som kvinnor gör är helt outhärdliga.

En användare på forumet Reddit har ställt en fråga, som har fått hundratals män att reagera.

-Vad är det värsta som kvinnor gör, som de tror är sexigt, men som egentligen är precis raka motsatsen? Lyder frågan, som har gett enormt många intressanta svar.

Vi har samlat några av dom här:

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

fkrifc93c

1. Överdriven solbränna.

Det spelar ingen roll för mig om den är falsk eller äkta. När du liknar en lädersoffa, har du gjort något galet, skriver Euphoria110.

2. "Duckface"

Duckface är det dummaste som någonsin har varit populärt bland kvinnor på dem sociala medierna. Nej, jag vill inte se hur du ser ut när du är halvvägs i en nysning, skriver Randomscreennames.

3. Hjälplöshet

Det är kanske ålders-relaterat, men få saker kan få mig att springa iväg så långt som möjligt som när en kvinna blir frustrerad av en simpel sak, och tydligen väntar på en "riddare" som ska komma och hälsa dem, skriver farmingdale.

4. Talar med bebisröst.

Det är egentligen inte bebisrösten isäg jag hatar, men att tjejer ger intrycket att vara korkade, för att de tror att det är gulligt, skriver eyesighttoblind.

5. Plockar bort sina ögonbryn och målar dit nya.

Jag dejtade en tjej i flera månader utan att upptäcka det. Jag fick nästan hjärtstopp när jag såg henne komma ut ur duschen utan ögonbryn. Hon såg ut som Voldemort, skriver heliotach712.

6. Tar på sig klackar och klagar.

Jag älskar kvinnor i högklackat, men om de inte kan gå i dem utan att klaga, borde de låta klackarna stanna hemma. Ta istället med lägre skor som man kan byta till när klackarna blir osköna, skriver Vomath.

7. När de berättar om alla män som vill ha dem.

Jag tror att de flesta kvinnor gör det, för att de vill framstå som mer attraktiva, men de flesta män jag känner vill hellre ha opolerade diamanter än kvinnor som redan har en flock män efter sig, skriver i_am_very_attractive.

8. När de beskriver sig själva som en prinsessa eller diva.

Jag har precis gjort slut med en tjej som jag började dejta nyligen. På vår andra dejt sa hon att hon hatade drama, gissa vad som hände då, skriver chewbaccafart.

9. När de inte kan ta emot komplimanger.

När man har gett dem en komplimang och de börjar diskutera varför den inte stämmer. Du ÄR snygg, men jag orkar helt enkelt inte sitta och diskutera det med dig, när det enda du vill är höra mig säga det igen, skriver the_bubble_bowl.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook