Annons

Här blir tiggarens hänsynslösa metod avslöjad av en dold kamera

Annons

Det sociala fenomen tiggeri har varit en vanlig syn i Sveriges städer de senaste åren.

Som barn har vi alla blivit lärda av våra föräldrar att vara medkännande och generösa - inte bara för våra nära och kära men särskilt för de mindre lyckligt lottade. Kommer du ihåg hur våra föräldrar uppmuntrande oss att skänka pengar eller mat till de fattiga? För några av oss är det lärdomar som har stannat kvar hos oss under en livstid.

Tyvärr, när vi blir äldre blir vi mer skeptiska till att göra goda gärningar helt enkelt på grund av skrupelfria individer. Ja, du läste rätt! Det finns bedragare som låtsas att vara tiggare där ute som tjänar pengar genom att lura andra.

Som den här kvinnan som använder två kryckor medan hon ber om pengar från främlingar.

Det är en hjärtskärande syn att se en fattig kvinna som inte kan gå utan hjälp av kryckor, eller hur? Den typen av tillstånd träffar bara ditt hjärta och så när du ser henne skaka en kopp och ber om lite pengar, kan du inte låta bli ge några mynt.

Men gissa vad? Skenet kan verkligen bedra och denna kvinna är egentligen inte den som hon verkar vara. Även om hon hävdar att hon bröt sin rygg från en bilolycka, titta bara på vad som händer när en nyhetsreporter följer henne med en dold kamera under och efter hennes "arbetstid."

Även om detta är i USA kan det lika väl hända här. Titta på klippet nedan:

Annons