Här blir provocerande tjejer straffade rejält efter att ha jävlats med babianen

"Vi ska behandla andra som vi själva vill bli behandlade".

Föräldrar bör vara ett bra exempel för sina barn, särskilt när det gäller hur man behandlar djur och människor! Historien här har fått mycket uppmärksamhet för att folk blir besvikna över hur barnen och särskilt föräldrarna som borde visa hur de ska beta sig.

De flesta barn älskar att besöka djurparker, men när man väljer att besöka dessa platser måste man acceptera djuren med omsorg, kärlek och respekt! Något annat är att du inte behöver skrika och driva med djuren, eftersom de har fler känslor än vi människor tror.

Den här pappan ville överraska sina två flickor och tog dem till den lokala zoon, och när familjen nådde babianen började tjejerna plötsligt reta och provocera den söta babianen. I början började de kasta matrester framför den, och snart indikerar den stora babianen att tjejer borde sluta omedelbart.

Pappan borde sagt något och varit ett bra exempel för sina barn, men istället började han filma händelsen med sin mobiltelefon, men man kan njuta av tjejerna får hämnden de förtjänar efter att provocerat den stackars apan.

Titta på klippet nedan och dela gärna vidare om de förtjänade det!