Har du vad som krävs för att vara med i Paradise Hotel?

1. Tatueringar

Många kanske tror att det är ett skämt med tatueringar har mycket med Paradise Hotell att göra så har du inte en än så är det dags att skaffa. Men skaffa ingen tatuering som betyder någonting bra eller har ett sammanhang. Ju mer random den är desto större chans är det för dig att komma med. Ha gärna citat i stil med "You Only Live Once" eller "Only a true soldier survives" som ska ge sken av att du gått igenom mycket i livet – trots att du i princip bara hoppat av skolan och börjat röka.

p1p1

2. Du ska vara smart

Vi snackar inte att du ska vara boksmart utan du ska vara streetsmart som dessa grabbar. Du ska kunna förstå exakt vad som händer och varför det händer hela tiden. Som när Oliver visste vem mördaren var innan någon annan!

f22

3. Sex i tv - VIKTIGT!

Först ska du gå in och utlova att du aldrig kommer ha sex i TV, för att sedan kanske redan första kvällen släppa loss lite extra. Att din familj, kolegor, vänner ska se dina skinkor guppa upp och net mot en kamera ska inte spela någon roll. Kör bara, för som Adrian sa "Sex är sex"..

sse

4. Du ska älska fyllan

På Paradise Hotel så driker du varken för människorna, musiken eller något annat. Här ska du älska att vara hur full som helst och helst ska du spy och göra sjuka saker som att bajsa på golvet för att sedan nästa dag komma på att det var du. Drick tills du bara blir äcklig så är allt lugnt!

En bra fest inkluderar: Blod, bajs och kroppsdelar på väggarna.

bajset2

5. Du ska säga saker som:

649

840

[contentblock id=6 img=gcb.png]

Dela på Facebook