Här forsar 30 000 liter Prosecco ur när hela tanken går sönder

Älskar du också bubbel? Om svaret är ja, så kommer kommer det nog göra ont i hjärtat till att se hur 30 000 liter prosecco gått i spillo när en tank i Trevino, Italien exploderat.

Proseccofantaster världen över förfasas över klippet som sprids från en vintillverkare i Conegliano i Italien, skriver Daily Mail. En vintank på vingården L’enoteca Zanardo Giussano i italienska provinsen Trevino och visar hur 30 000 liter prosecco strömmar nerför kanten. Sorgsna kommentarer Nu har över en miljon personer sett videon på Facebook och många har uttryckt sin sorg i kommentarsfältet.

Kredit: L'enoteca Zanardo Giussano

“Åh nej, det där är bara tragiskt. Varför är ingen där för att fånga upp det? Jag hade åkt dit med den största hinken jag äger”, kommenterar en person

Enligt Daily Mail är det inte känt vad som orsakade explosionen, men spekulanterna säger att tanken måste varit överfull, vilket gjorde att trycket blev för hårt.

Lyckligtvis har vingårdar i Veneto upplevt en av de bästa skördarna på länge på grund av värmeböljan. Så trotts förlusten av tanken förväntas nästan 600 miljoner flaskor produceras i år.

Titta på klippet nedan:


Dela på Facebook